Producten die ik gebruik in mijn salon:

 

Nieuw SUN CARE special, spf 20

Sun Care special heeft drie belangrijke eigenschappen:
 • Een hoge beschermingsfactor: factor 20.
 • het verwerkte Kiosmetine verbetert de structuur van de huid.
 • Een mogelijke allergie tegen de beschermingsfactoren
  is uitgesloten.

  De beschermingsfactor 20 beschermt de huid optimaal tegen de schadelijke invloed van de zon. De verwerkte zonnefilters zijn ingekapseld in stabiele nanosomen ( bolletjes met een diameter van één miljoenste millimeter )
  zodat de huid niet in contact kan komen met deze werkstoffen en dus geen aanleiding kan geven tot een allergische reactie die nog al eens bij zonnefilters optreedt.

  Naast enkele verzorgende olies bevat Sun Care special ook Kiosmetine, een biopolymeer van chitine/betaglucan. Daardoor wordt de elasticiteit van de huid verhoogd, de celstofwisseling bevorderd en neemt de hydratatiegraad van de huid toe. Tevens beschermt dit product de huid tegen schadelijke invloeden vanuit het milieu. Sun Care special is waterproof.

  Prijs 200 ml:  € 24,80

Nouvital Cosmetics.


Nouvital is een nieuw cosmeticamerk voor schoonheidsspecialist en opleidingsinstituut. De producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong en zijn hypoallergeen en dierproefvrij. De dagcrèmes bevatten een zonnefilter. De uitgebreide verzorgingslijn van meer dan vijftig producten maakt behandeling van elk huidtype mogelijk. Hier onder een greep uit het assortiment.


Aloë VERA DAY CREAM 
Deze soepele crème combineert de verzorgende eigenschappen van aloë vera met de helende werking van calendula. Een sterke moisturizer zorgt voor een verhoogde hydratatiegraad van de huid. De crème bevat tevens een zonnefilter. De crème is geschikt voor elk huidtype en is een prima basis voor de make-up.


Aloë VERA NIGHT CREAM 
Dit is de vettere variant van de aloë vera day cream.


AZULEN CREAM 
De werkstof azuleen, afkomstig uit de kamilleplant, heeft een ontstekingsremmende en verzachtende werking. De combinatie met de helende werking van calendula maakt deze crème dan ook vooral geschikt voor een gevoelige en beschadigde huid of een geïrriteerde huid na het scheren. Ook te gebruiken ter kalmering van de huid na het epileren, harsen en verwijderen van oneffenheden. Tevens een uitstekend massageproduct.


COLLAGEN DAY CREAM 
Deze vitamine E bevattende lichtvette creme, is de ideale crème voor de wat oudere en rijpere huid. Collageen zorgt voor een betere vochtbalans, sojapeptiden stimuleren de celstofwisseling, terwijl avocado-olie zorgt voor de nodige vitaminen en fytosterolen, die samen met vitamine E als radicaalvangers het verouderingsproces afremmen.De huid krijgt een mooi glanzend en strak aanzien. De crème bevat tevens een zonnefilter.


COLLAGEN NIGHT CREAM 
Dit is de vettere variant (w/o type) van de Collagen day cream.


MYODERM DAY CREAM 
Deze moderne antirimpel crème ontspant de mimische huidspiertjes van het gelaat, waardoor gelaatslijntjes en rimpels vervagen. De actieve werkstof is Argireline, een polypeptide met een botulineachtige werking, opgebouwd uit lichaamseigen aminozuren. Door gebruik van deze crème krijgt de huid zichtbaar een zachter aanzien en toont jonger en stralender. De crème bevat een zonnefilter.


MYODERM NIGHT CREAM 
Dit is de vettere variant van de Myoderm day cream.


TELECARE 
Een crème voor de doeltreffende behandeling van teleangiëctasie (couperose). Hierbij is sprake van fragiele capillairen met een verhoogde doorlaatbaarheid, vlak onder het huidoppervlak. Rutosiden (vitamine P) uit bosbes– en maretakextract verstevigen de vaatwand van de capillairen, waardoor de roodheid van de huid duidelijk afneemt.

PRODUCTEN VOOR DE MAN.

Deze kunt u lezen op de pagina gelaatsbehandelingen voor de man lees meer

 

 

 Bron:

 

astrid