Dermaroller

 
en welkom op mijn website.

DermarollerAfgelopen periode ben ik op cursus geweest om behandelingen te mogen geven met de Dermaroller.
De Dermaroller is een rolletje met allemaal kleine naaldjes die tunneltjes in de huid maakt, zodat we met speciale serums in de huid kunnen komen! Met de dermaroller komen we diep in de huidlagen waar we anders niet kunnen komen, stimuleren we de huid zelf om collageen aan te maken. Hierdoor word de huid weer voller en stralender! 

De huid wordt minuscuul beschadigd aan de buitenkant,gaat zich vervolgens heel snel(enkele uren) herstellen en wordt daardoor mooier en gladder u kunt hierbij denken aan littekens, schade van acne , en uiteraard de niet gewenste rimpeltjes.
Ook de verslapte huid wordt weer strakker.

Deze behandeling is een kuurbehandeling van 6 weken, elke week een behandeling. Ook kunt u thuis aan slag, na een gedegen uitleg. Hiervoor is een speciale consumenten Dermaroller verkrijgbaar.

Ik heb gekozen voor een hoge kwaliteit Dermarol van Titanium van het merk Medik 8.

Voor deze behandeling is een intake gesprek gewenst,ik kan u dan precies uitleggen wat er gaat gebeuren en wat u mag verwachten.


De prijzen van de Dermaroller behandeling zijn:

DermarollerDe eerste behandeling kost 85.00 euro. (er is dan een Dermarol alleen voor u aanwezig in mijn salon, daardoor is de prijs de eerste keer hoger) 
De volgende behandelingen kosten 37.00 euro per keer.

De behandeling ziet er als volgt uit:

Goede reiniging,

Met alcohol de huid ontsmetten,

Rollen met de Dermarol,

Serums aanbrengen, afgesloten met een masker dag of nachtcrème, U zult versteld staan van het resultaat!Het intake gesprek is uiteraard gratis, de Dermaroller kost 65.00 euro per stuk.
Ook heb ik voor thuisgebruik serums op voorraad.
Ik hoop dat u net zo enthousiast bent als ik! 

Met vriendelijke groet,
Astrid Hubertus

Salon AB&C
Moriaanseweg Oost 183
3223AH Hellevoetsluis

 

Uiteraard worden alle behandelingen afgesloten met een kopje koffie of thee.

 

 

astrid